Ενέργειες του ΔΣ για έκπτωση από εμπορικά καταστήματα



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΤΗΛ-FAX: 2224022320
Δ/ΝΣΗ: 2ο Δημοτικό Σχολείο
Καλύβια, 34001,
ΚΑΡΥΣΤΟΣ
ΚΑΡΥΣΤΟΣ 9/1/2014
ΑΡ. ΠΡ.:60




e-mail: syllogosprotkaristou@windowslive.com
Προς
Μέλη Συλλόγου

ΘΕΜΑ: «Ενέργειες του ΔΣ  για έκπτωση από εμπορικά κ.λ.π. καταστήματα για τα μέλη του συλλόγου μας»

Αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί και στα πλαίσια της συνεργασίας με τους υπόλοιπους συλλόγους της περιοχής μας, αποφασίσαμε ως ΔΣ να προχωρήσουμε σε επαφές με τους αρμόδιους φορείς-καταστηματάρχες κ.λ.π. της Καρύστου για να εξασφαλίσουμε καλύτερες τιμές (εκπτώσεις) για όλα τα μέλη του Συλλόγου μας.
Τελικά, καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν εκπτωτικό κατάλογο, στον οποίο αναφέρονται  τα καταστήματα και το ποσοστό έκπτωσης που μας προσφέρεται και σας τον αποστέλλουμε. Οι εκπτώσεις αφορούν τα μέλη του Συλλόγου μας και για τον λόγο αυτό απαιτείται να επιδεικνύετε την ταυτότητα εκπαιδευτικού που σας παρέχει ο Σύλλογός μας. Καθώς οι προηγούμενες κάρτες έληξαν στις 31 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος θα αποστείλει νέες σ’ όλα τα σχολεία με ετήσια ισχύ υπογεγραμμένες και με τα ονόματα των εκπαιδευτικών να αναγράφονται σε κάθε κάρτα. Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν τα υπόλοιπα στοιχεία τους και να κολλήσουν μια μικρή φωτογραφία πάνω αριστερά, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Σας υπενθυμίζουμε πως με την κάρτα αυτή υπάρχει επίσης η δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στα μουσεία τόσο του εσωτερικού όσο και σε αρκετά του εξωτερικού. Τέλος, αποτελεί φυσική απόδειξη της εκπαιδευτικής σας υπόστασης, γεγονός που μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε πληθώρα άλλων περιπτώσεων.   
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εκπτώσεις στα καταστήματα ρούχων, υποδημάτων καθώς και ειδών δώρων δεν ισχύουν στην περίοδο των εκπτώσεων. Παρακαλούμε τους συναδέλφους να ενημερώνουν τον Σύλλογο σε περίπτωση μη εφαρμογής της έκπτωσης από κάποιο κατάστημα. Ο εκπτωτικός κατάλογος θα αποσταλεί με e-mail σε όλα τα σχολεία, θα είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Συλλόγου (πάνω αριστερά) και θα ανανεώνεται τακτικά, γι’ αυτό και θα ήταν χρήσιμο να μπαίνετε στη σελίδα μας, ώστε να έχετε άμεση επίγνωση των προσφορών που είναι διαθέσιμες.
           
ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Κοτζιάμπασης Μιλτιάδης
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Ράπτη Κυριακή