Ενημέρωση συναδέλφων από το σύλλογό μας



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΤΗΛ-FAX: 2224022320
Δ/ΝΣΗ: 2ο Δημοτικό Σχολείο
Καλύβια, 34001,
ΚΑΡΥΣΤΟΣ
ΚΑΡΥΣΤΟΣ 21/11/2013
ΑΡ. ΠΡ.:11




e-mail: syllogosprotkaristou@windowslive.com
Προς
Μέλη Συλλόγου

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση συναδέλφων από το σύλλογό μας»

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για έγκαιρη ενημέρωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων μας και σε συνδυασμό με την οικονομική αδυναμία τύπωσης και αποστολής των ενημερωτικών, των ανακοινώσεων και των προσκλήσεων του συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι όλα τα κείμενά μας θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail του σχολείου σας. Σε σχολικές μονάδες που υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες (ανύπαρκτο e-mail, αδύνατη πρόσβαση στο διαδίκτυο κ.λ.π.) θα αποστέλλονται μέσω Fax.
Για την καθημερινή σας ενημέρωση, μπορείτε να επισκέπτεσθε  την ιστοσελίδα του συλλόγου, η οποία ενημερώνεται καθημερινά τόσο από τη ΔΟΕ και το Υπουργείο Παιδείας, καθώς και από διάφορες εκπαιδευτικές ιστοσελίδες.
Την ιστοσελίδα μπορείτε να την αναζητήσετε από οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης. Το όνομα αναζήτησης του συλλόγου μας είναι «Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε. Περιφέρειας Καρύστου».
Όσα σχολεία επιθυμούν να αναρτούν τις εκπαιδευτικές τους δράσεις καθώς και τις εκδηλώσεις τους, μπορούν να τις στέλνουν  στο email του συλλόγου το οποίο είναι syllogosprotkaristou@windowslive.com .
           
ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.