KΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ!


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  • Πρωτίστως, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τις εγκάρδιες ευχές μας για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, αλλά και ευχές για οποιαδήποτε βελτίωση και πρόοδο του κλάδου μας!!
  • Μια νέα χρονιά μόλις πριν από λίγες μέρες πέρασε το κατώφλι μας και με την επιστροφή μας στα σχολεία θεωρήσαμε αναγκαίο να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, ώστε να ανταλλάξουμε ευχές για υγεία και ευημερία. Για το λόγο αυτό λοιπόν, σας προσκαλούμε όλους την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 20:00μ.μ. στην καφετέρια «Ναυτίλος» στην παραλία, να κόψουμε παρέα την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά μας και να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα κερδίσει το δώρο-έκπληξη! Η παρουσία σας, όπως άλλωστε κάθε φορά, θα μας τιμήσει αλλά κυρίως θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.
  • Επίσης, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013, αμέσως μετά τον εκκλησιασμό για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρύστου, θα ακολουθήσει καφές προσφορά του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Καρύστου στο ουζομεζοδοπωλείο «Παραλία». Αναμένουμε την προσέλευσή σας!

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Καραγιάννη Αναστασία                                              Δουλγέρογλου Ευφροσύνη