ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"


Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το 
«Χαμόγελο του παιδιού» 

   Αγαπητοί γονείς ,


Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για την κάλυψη αναγκών παιδιών που διαμένουν στα  σπίτια του  Συλλόγου  « Χαμόγελο του παιδιού» , όσο και των παιδιών και οικογενειών που  ο σύλλογος υποστηρίζει μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας.

Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των μικρών μαθητών θα συμβάλει ουσιαστικά στην  πραγματοποίηση  αυτού του σκοπού, ενόψει μάλιστα και των εορτών των  Χριστουγέννων .

Σας  παραθέτουμε  την ενδεικτική λίστα προϊόντων , που μας έστειλε  ο σύλλογος « Το Χαμόγελο του Παιδιού» :

· Συσκευασμένα είδη τροφίμων :  γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι ( κίτρινο και άσπρο ), σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες  και γάλατα, αλεύρι, χυμούς. 

·  Είδη υγιεινής : σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης .

·    Είδη οικιακής χρήσης :  χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη, βρεφικές πάνες .

Παρακαλούμε  να ενισχύσετε την προσπάθεια του σχολείου μας  για τη συλλογή των παραπάνω ειδών, η οποία θα ξεκινήσει από  15 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί  30 Νοεμβρίου. 

Στη συνέχεια, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας , τα προϊόντα θα μεταφερθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Χαλκίδας .

Μετά τιμής

Ο  Διευθυντής του σχολείου

Ελευθερίου  Παναγιώτης